موقع ثبت نام پیغام نام کاربری یا تلفن همراه شما قبلاً در سیستم ثبت شده است را دریافت می کنم!

دانشجوی گرامی؛

وقتی که به هنگام ثبت نام پیغام های “ایمیل شما قبلاً در سیستم ثبت شده است” یا “تلفن همراه شما قبلاً در سیستم ثبت شده است” را دریافت می کنید یعنی شما قبلاً در سامانه دانشجویان ثبت نام کرده اید و دیگر نیاز به ثبت نام مجدد ندارید و می تواند با وارد کردن نام کاربری(ایمیل) و رمز عبور وارد سیستم شوید.

اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید با وارد کردن نام کاربری(ایمیل) و کلیک روی گزینه فراموشی رمز عبور،رمز عبور از طریق پست الکترونیک به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد.